EL CONSELL REGULADOR DE LA IGP SOBRASSADA DE MALLORCA PRESENTÀ LA DELEGACIÓ DE BALEARS DE L'EQUIP DE LA SELECCIÓ ESPANYOLA DE CUINA DE COMPETICIÓ
( 03/12/21 )

El Consell Regulador Sobrassada de Mallorca va presentar la delegació Balear de l'equip de la selecció espanyola de cuina de competició i el lliurament de les “chaquetillas” de competició als seus membres.

 

L'acte de presentació i el  lliurament de les “chaquetillas” va tenir lloc a les instal·lacions d'un fabricant de Sobrassada de Mallorca.

 

A aquest acte van assistir la delegació de Balears de la Selecció Espanyola de Cuina de Competició (SECOP), encapçalada per Javier Soriano, Maria Salines i Kike Martí (mestre arrosser de la SECOP), i els seus integrants, així com el president del Consell Regulador de la IGP Sobrassada de Mallorca, Andreu Palou.

 

La Delegació Balear de la SECOP s'ha constituït amb l'únic propòsit de la formació per a la competició dels seus components i donar visibilitat als productes de qualitat de la nostra comunitat. El Consell Regulador de Sobrassada de Mallorca ha apostat fermament per la Delegació Balear de la SECOP.

 

La Sobrassada de Mallorca és un producte gastronòmic emblemàtic de Mallorca i senyal de la nostra identitat cultural, a més és economia i llocs de treball.

 

EL CONSELL REGULADOR DE LA IGP SOBRASSADA DE MALLORCA PRESENTÀ LA DELEGACIÓ DE BALEARS DE L'EQUIP DE LA SELECCIÓ ESPANYOLA DE CUINA DE COMPETICIÓ  - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern