ELABORADORS DE FORMATGE GUARDONATS EN EL CONCURS 2021 DEL FORMATGE DOP MAHON-MENORCA 2021
( 27/12/21 )

El Consell Regulador de la Denominació d'Origen del formatge Mahón-Menorca organitza cada any un concurs per distingir a les formatgeries i als maduradors menorquins que hagin elaborat els millors formatges.

 

En aquesta edició s’han incloses les formatgeries industrials i els maduradors, i cada una de les formatgeries inscrites va poder presentar una fogasa en cada categoria (curat i semicurat).

 

El jurat valorà, mitjançant una fitxa de tas, diversos aspectes com són l’olor, la textura, l’aroma i el sabor a més de l’aspecte visual de la peça.

 

A l’edició d’enguany (2021) els formatges guanyadors han estat:

 

  • Mahon-Menorca Artesà Semicurat: La Cooperativa del Camp
  • Mahon-Menorca Artesà Curat: Queso Quintana
  • Mahon-Menorca Semicurat: S’Arangí
  • Mahon-Menorca Curat: La Payesa

 

En aquesta edició es varen presentar 84 peces, 47 en la categoria de semicurats i 37 a la de curats.

 

 

ELABORADORS DE FORMATGE GUARDONATS EN EL CONCURS 2021 DEL FORMATGE DOP MAHON-MENORCA 2021  - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern