Cuina amb Palo de Mallorca
( 09/05/22 )

El Palo de Mallorca és tal  vegada el licor més antic de Mallorca. El Palo de Mallorca va ser una evolució d’un xarop destinat al tractament de les febres, en especial del paludisme. El Palo de Mallorca té unes característiques organolèptiques úniques i diferenciades que permeten imprimir caires diferencials a la cuina i a la cocteleria.

 

Prestigiosos cuines han diferenciat els seus plats amb el Palo de Mallorca, és el cas de Mestre Tomeu Esteve que en fa ús a la paella o el de March Fosh que l’utilitza per glacejar els pits d'ànec. A més a més el Palo de Mallorca és un ingredient de la cocteleria moderna.

 

A la secció de gastronomia del web www.illesbalearsqualitat.com podeu consultar diverses receptes elaborades amb Palo de Mallorca.

 

Cuina amb Palo de Mallorca - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern