Les Herbes de Mallorca són una beguda espirituosa anisada amb indicació geogràfica, obtinguda per la maceració i/o la destil·lació hidroalcohòlica de plantes aromàtiques de l'illa de Mallorca. Se'n distingeixen tres tipus: dolces, mesclades i seques. Les Herbes de Mallorca són de color verd a ambre amb distintes intensitats i matisos i es detecta una rica multiplicitat d'aromes que envolten l'olor de l'anís.
Avui us recomanam el còctel Ferreret d’Herbes de Mallorca, creat per Ana Palma Rocher, elaborat amb Herbes de Mallorca, suc de llima i fulles de menta. Es presenta en un tassó de glop curt gebrat amb menta i sucre, decorat amb una tallada de llimona. Us convidem a gaudir de les aplicacions de les begudes espirituoses de les Illes Balears. Podeu trobar diversos còctels amb Herbes de Mallorca al següent link:
http://www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/gastronomia/receptesPerCocktail
El consum de productes de les illes contribueix a mantenir l’activitat agrària del territori. A la secció de gastronomia de www.illesbalearsqualitat.cat trobareu diverses receptes en què el productes amb denominació de qualitat de les Illes Balears són els protagonistes.