Aprovada l’autorització de les varietats de raïm gorgollassa, giró ros i viognier en l’elaboració de Vi de la terra Mallorca
( 17/07/12 )

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori ha autoritzat la utilització de tres varietats de raïm en l’elaboració de vins sota la indicació Vi de la terra Mallorca, donant així resposta a una llarga reivindicació del sector vitivinícola mallorquí.

Es tracta de dues varietats autòctones, la gorgollassa i el giró ros, i una varietat forana, la viogner. Amb la seva autorització es pretén fomentar la recuperació de varietats pròpies de vinya, amb l’objectiu d’aconseguir uns productes de qualitat i amb una tipicitat pròpia de la zona de producció.

Aprovada l’autorització de les varietats de raïm gorgollassa, giró ros i viognier en l’elaboració de Vi de la terra Mallorca - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern