Notícies
774 Resultats · Mostrar: 10 · 20 · 50
 La DOP Oli de Mallorca i la DOP Oliva de Mallorca presents a la fira Madrid Fusión
La Denominació d'Origen Oli de Mallorca i la Denominació d'Origen Protegida Oliva de Mallorca participaran en la XVI edició de Madrid Fusión, fòrum gastronòmic que reunirà els millors cuiners del panorama ...
(19/01/18)
 El 53 % de mallorquins i mallorquines compren camaiot
L’any 2016 l’Institut de Qualitat Agroalimentària de les Illes Balears i l’empresa SEMILLA, SAU,  elaboraren un estudi sobre el consum d’aliments tradicionals de les Illes Balears entre les persones de Mallorca. L’estudi ...
(15/01/18)
 Augment de la producció de vi blanc de la IGP Serra de Tramuntana Costa Nord
 A l’any 2017, segons la Diagnosi de l’Institut de Qualitat Agroalimentària, la producció de vi blanc emparat per la Indicació Geogràfica Protegida Serra de Tramuntana Costa Nord ha augmentat un 134%. La darrera ...
(09/01/18)
 Les famílies amb infants consumeixen productes de qualitat diferenciada (DOP/IGP) de les Illes Balears
Durant el curs escolar 2016-2017, l’Institut de Qualitat Agroalimentària de les Illes Balears i l’empresa SEMILLA SAU  realitzaren  l’estudi del consum d’aliments de les Illes Balears entre les famílies ...
(04/01/18)
 Publicades les dades de producció de vi de terra de illa de Menorca 2017
Segons la Diagnosi de l’Institut de Qualitat Agroalimentària, aquest any 2017, la superfície de vinya inscrita a vi de la terra Illa de Menorca és de 40,11 ha. I els nou cellers inscrits a la IGP han elaborat un total de 1290,96 ...
(20/12/17)
 PRESENTACIÓ DELS OLIS NOVELLS 2017/2018
La Denominació d’Origen Oli de Mallorca va presentar ahir els seus olis novells de la campanya 2017/2018 en un acte organitzat pel Consell Regulador al Casal Solleric de Palma.   En el decurs de l’acte, el president del Consell ...
(19/12/17)
 PRESENTACIÓ DELS VINS DE LA TERRA MALLORCA
El proper dissabte, 16 de desembre, el Consell Regulador de la IGP Vi de la Terra Mallorca ha organitzat a Palma una degustació de vins, on es podran degustar vins de 30 cellers mallorquins que elaboren Vi de la Terra Mallorca.   Aquesta ...
(14/12/17)
 El 33 % de mallorquins i mallorquines compren coca de torró
L’any 2016 l’Institut de Qualitat Agroalimentària de les Illes Balears i l’empresa SEMILLA, SAU,  elaboraren un estudi sobre el consum d’aliments tradicionals de les Illes Balears entre les persones de Mallorca.   L’estudi ...
(13/12/17)
 Antoni Bennàsar nomenat president del Consell Regulador de la IGP Vi de la Terra de Mallorca
El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca ha nomenat president del Consell Regulador de la IGP Vi de la Terra Mallorca a Antoni Bennàsar, d’acord amb la proposta feta pel Ple de Consell Regulador que es constituí divendres ...
(07/12/17)
 Publicades les dades de producció de vi de terra de Formentera 2017
Segons la Diagnosi de l’Institut de Qualitat Agroalimentària, aquest any 2017, la superfície de vinya inscrita a vi de la terra de Formentera és de 13,86 ha. Els dos cellers inscrits a la IGP han elaborat un total de 215,60 ...
(04/12/17)
 Josep Vilaseca nomenat “Tafoner major 2017-2018”
Ahir dilluns el Consell Regulador de la DO Oli de Mallorca va nomenar “Tafoner Major 2017-2018”  a Josep Vilaseca Rius, delegat territorial de l’ONCE a les Illes Balears.   El Consell Regulador vol agrair així  la ...
(28/11/17)
 Dia Mundial de l’Olivera
Amb motiu del Dia Mundial de l’Olivera, la Denominació d’Origen Oli de Mallorca i la Denominació d’Origen Oliva de Mallorca han organitzat una sèrie d’activitats lúdiques  relacionades amb el món ...
(22/11/17)
 Eleccions al Consell Regulador de la IGP Vi de la Terra Mallorca
El passat dia 15, es desenvolupar la jornada de votació per a l’elecció del vocals del Consell Regulador de la IGP Vi de la Terra Mallorca, en representació dels cens de vinicultors i avui la Junta Electoral de la Denominació ...
(17/11/17)
 Un 43% de mallorquins i mallorquines compren Sobrassada de Mallorca
L’any 2016,  l’Institut de Qualitat Agroalimentària de les Illes Balears i l’empresa SEMILLA SAU varen dur a terme un estudi del consum d’aliments amb DOP/IGP de les Illes Balears entre les persones de Mallorca.   Respecte ...
(13/11/17)
 III EDICIÓ GUARDÓ “MANTO NEGRO D’ARGENT”
El proper dimecres 15 de novembre, a les 19.00 hores, en el Centre Cultural Sa Nostra (c/Concepció, 12 de Palma), es lliuraran els guardons “Manto Negro d’Argent 2017” a la jugadora de basquet Alba Torrens i a l’Associació ...
(03/11/17)
 Eleccions del Consell Regulador IGP Vi de la Terra Mallorca
En el  Butlletí Oficial de les Illes Balears de 24 d’agost es publicà la Resolució, de 28 de juliol de 2017, del conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca per la qual s’aprova la convocatòria per a l’elecció ...
(30/10/17)
 GOTA D’OLI 2017
Ahir va tenir lloc el lliurament de la Gota d’Oli 2017, reconeixement que des de fa 12 anys el Consell de Mallorca i la DOP Oli de Mallorca atorguen a aquelles persones i entitats que promouen la cultura i el consum de l’oli d’oliva ...
(26/10/17)
 El cupó de la ONCE del proper dia 2 de novembre, dedicat al 15 aniversari de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca
El passat divendres 20 d’octubre el delegat provincial de la ONCE, Josep Vilaseca, i el president de la D.O. Oli de Mallorca, Sebastià Solivellas, presentaren el cupó de la ONCE del proper dia 2 de novembre dedicat al 15 aniversari ...
(23/10/17)
 El 35% de mallorquins i mallorquines consumeixen figues seques
L’any 2016, l’Institut de Qualitat Agroalimentària de les Illes Balears i l’empresa SEMILLA SAU  realitzaren  un estudi sobre el consum d’aliments tradicionals de les Illes Balears entre les persones de Mallorca.   Respecte ...
(16/10/17)
 L’exportació de Sobrassada de Mallorca ha augmentat un 256% en els darrers cinc anys
A l’any 2016, es varen exportar 89518 Kg de Sobrassada de Mallorca amb Indicació Geogràfica Protegida, fet que representa un augment del 256% des de l’any 2012.   El mercat d’exportació és tant la Unió ...
(09/10/17)
Logo Govern