Llista distribució
Subscriu-te per estar informat sobre les denominacions de qualitat de les Illes Balears

Vins de la terra elaborats amb les varietats blanques moll, chardonnay, macabeu, malvasia, moscatell d'Alexandria, moscatell de gra menut , parellada, riesling, viognier i sauvignon blanc; i amb les varietats negres callet, manto negre, fogoneu, monestrell, cabernet sauvignon, ...

Oli d'oliva verge extra amb denominació d'origen, elaborat a l'illa de Mallorca amb olives de les varietats mallorquina, arbequina i picual. Segons el grau de maduració en el moment de la recol·lecció es diferencien dos tipus: el fruitat i el dol&cc ...

Vins amb denominació d'origen diferenciats i distingits de tipus negre, rosat, blanc i espumós. Són elaborats principalment amb raïms de les varietats autòctones manto negre i moll. Els vins negres són d'elevada graduació, de fort ...

Licor amb indicació geogràfica, de color obscur, amb una densitat elevada i una aroma característica, elaborat a l'illa de Mallorca des de la meitat del segle XIX. El Palo de Mallorca s'obté mitjançant la maceració hidroalcohòlica de q ...

Beguda espirituosa amb indicació geogràfica, transparent i amb un marcat sabor de ginebró. S'obté seguint el mètode tradicional anglès, introduït en el segle XVIII durant l'ocupació britànica, i es basa en la destil· ...

Embotit amb indicació geogràfica protegida. Producte carni cru madurat, elaborat amb carns seleccionades de porc, picades, condimentades amb pebre vermell, sal i espècies, embotit en budells i madurat lentament i acuradament segons l'experiència adq ...

Indicació geogràfica utilitzada per designar els vins tradicionals de l'illa d'Eivissa. Són vins elaborats amb les varietats negres: monestrell, ull de llebre, merlot, cabernet sauvignon i sirà, i amb les varietats blanques macabeu, chardonnay, mosc ...

Beguda espirituosa anisada amb indicació geogràfica, obtinguda per la maceració i/o la destil·lació hidroalcohòlica de plantes aromàtiques de l'illa de Mallorca. Se'n distingeixen tres tipus: dolces, mesclades i seques.

Formatge amb denominació d'origen, amb forma de paral·lelepípede, d'arestes i cantells arrodonits, amb crosta llisa i compacta de color marró groguenc. La pasta és premsada, amb ulls com un gra d'arròs. És elaborat a l'illa de M ...

Producte amb indicació geogràfica protegida, definit per Josep Pla com "la cosa més lleugera, aèria i delicada de la rebosteria d'aquest país". La seva singular forma d'espiral la diferencia de qualsevol altre pastís. Es presenta en di ...

Vins de la terra identificats amb la indicació geogràfica Illa de Menorca. Són vins elaborats amb les varietats blanques chardonnay, macabeu, malvasia, moscatell d'Alexandria, parellada i moll, i amb les varietats negres cabernet sauvignon, merlot, monestr ...

Vins amb denominació d'origen negres, rosats, blancs, espumosos, d'agulla i de licor, de fama reconeguda. Són elaborats amb les següents varietats negres: callet, fogoneu, ull de llebre, manto negre, monestrell, cabernet sauvignon, merlot, sirà i pino ...

Genuïna beguda espirituosa amb indicació geogràfica, de color ambre a verd i d'aroma anisada. Les herbes eivissenques s'elaboren, des de fa més de 200 anys, per la maceració hidroalcohòlica de diferents plantes aromàtiques amb la pres&eg ...

Vins de la terra elaborats amb les varietats blanques chardonnay, macabeu, malvasia, moscatell d'Alexandria, moscatell de gra menut, parellada, moll i sauvignon blanc, i amb les varietats negres cabernet sauvignon, callet, manto negre, merlot, monestrell, sirà i ull de ...

Indicació geogràfica utilitzada per designar els vins tradicionals de l'illa de Formentera. Són vins elaborats amb les varietats negres: monestrell, fogoneu, ull de llebre, cabernet sauvignon i merlot i amb les varietats blanques: malvasia, premsal blanc, ...

Vins de la terra elaborats a l’illa de Mallorca a partir de les varietats de raïm blanques prensal (moll), chardonnay, macabeu, malvasia, moscatell d’Alexandria, moscatell de gra menut, parellada, riesling, sauvignon blanc, viognier i giró ros; i a part ...

La Denominació d’Origen Protegida “Aceituna de Mallorca”/ “Aceituna Mallorquina”/ “Oliva de Mallorca” / “Oliva Mallorquina” empara tres presentacions:verda, verda trencada i negra natural. Són olives de taula ...

“Almendra de Mallorca”, “Almendra Mallorquina”, “Ametlla de Mallorca” o “Ametlla Mallorquina” són els noms pels quals es coneix el fruit de l’ametller (Prunus amygdalus), tradicional de l’illa de Mallorca, que es destina al consum humà i que es presenta cru o torrat, amb o sense ...
Notícies
El portal web www.illesbalearsqualitat.es incorpora, dins el seu apartat de recursos didàctics, ...
(11/09/14)
El Palo de Mallorca es caracteritza pel seu color obscur i la seva aroma característica. Es tracta ...
(04/09/14)
Després de visitar Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, la campanya "Illes Balears, Taste ...
(03/09/14)
Gastronomia » RECEPTA DEL DIA
Tonyina a la graella amb salsa giovanna - Receptes - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Recepta de Laura Mendoza Roca
Tipus de Plat: Plat principal
Dificultat: Baixa
Logo Govern