Recursos
Activitats
En aquest apartat hi trobareu la informació i el material necessaris per desenvolupar les activitats de divulgació dels aliments amb denominació de qualitat organitzades per la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient i Territori.
EL SABOR DE LES ILLES BALEARS A L'ESCOLA

Activitat de divulgació dels aliments amb denominació de qualitat de Balears entre els escolars de sisè de primària. El taller –que té una durada d’1 hora i 30 minuts- consisteix en la realització de sessions teòriques i pràctiques sobre els aliments de les Illes Balears.
En la primera part del taller s’expliquen les característiques dels aliments de les Illes Balears, incidint en les produccions de les diferents comarques de la comunitat autònoma i en els productes amb denominació de qualitat que s’hi elaboren. La segona part, pràctica, es dedica a la realització de dos exercicis d’anàlisi sensorial amb els aliments.
En l’apartat Unitats didàctiques us podreu descarregar el material didàctic per treballar amb els infants (Activitats prèvies i Unitats didàctiques).

Activitats - Recursos - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Bases del concurs #TasteIBQuality

Amb aquest concurs, SEMILLA vol promoure entre els usuaris de xarxes socials els productes amb segell de qualitat de les Illes Balears.
Per participar-hi, els interessats han de publicar a Facebook, Twitter o Instagram una fotografia i posar-hi l’etiqueta #TasteIBQuality. Només participaran en el concurs les fotografies en què apareguin un o diversos productes amb segell de qualitat de les Illes Balears, fetes a l’estand promocional de la campanya (hi haurà un total de sis accions promocionals durant els mesos de juliol, agost i setembre a les diferents illes).

Activitats - Recursos - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Segona edició del Concurs de fotografia “ El vi de les Illes Balears”

El Govern de les Illes Balears —per mitjà de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca— i El Corte Inglés organitzen la segona edició del concurs de fotografia “El vi de les Illes Balears”, que té com a objectiu la promoció del vi de les Illes Balears i la seva relació amb el seu entorn.

El concurs s’emmarca en la Fira Balear d’Alimentació, que tindrà lloc a El Corte Inglés de les Avingudes, del 13 al 30 d’octubre.

La temàtica del concurs inclou la verema, les vinyes, la vinificació, l’envelliment i, en que el vi de les Illes Balears n’ha de ser el protagonista principal.

Activitats - Recursos - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern