La IGP Oli d’Eivissa comença la recol•lecció de l’oliva per a la producció d’Oli d’Eivissa de la Campanya 2021-2022
( 06/09/21 )

La Indicació Geogràfica Protegida Oli d’Eivissa ha iniciat la recollida d’oliva destinada a l’elaboració de oli d’oliva verge extra de la campanya d’enguany.

 

L’Oli d’Eivissa s’elabora principalment amb olives de les varietats arbequina, picual i koroneiki, produïdes a l’illa d’Eivissa.

 

A la IGP hi ha 421 productors inscrits que gestionen 197 hectàrees d’olivar i un total de  49.920 oliveres. A més a més hi ha 4 trulls (tafones) inscrits en el cens de trulls-envasadors que elaboren i comercialitzen oli amb Indicació Geogràfica Protegida Oli d’Eivissa.

 

 

La IGP Oli d’Eivissa comença la recol•lecció de l’oliva per a la producció d’Oli d’Eivissa de la Campanya 2021-2022 - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern