BODEGA BINIAGUAL

El celler i l’explotació agrícola Biniagual és una empresa familiar. L’any 1999 retrobà la tradició vinícola de la zona, sembrant les seves vinyes. Des de l’any 2002, produeix el seu propi vi. No usa adobs ni a la vinya ni en el celler perquè l’objectiu és produir un vi que pugui satisfer les exigències més altes.
Un equip molt motivat, constituït per treballadors locals, peninsulars i estrangers fa les feines de la vinya i del celler. Tots formen part d’aquest equip des del principi i s’identifiquen plenament amb Biniagual.
Gràcies a l’experiència de molts anys, els treballadors són experts en tots els àmbits de la viticultura, i saben exactament que la qualitat és prioritària, tant a la vinya com al celler. Mentre altres empreses funcionen en bona
part amb treballadors de temporada, el seu equip fa feina tot l’any. Quan acaba la temporada de la vinya, es dediquen a la poda dels ametlers i cítrics, ajuden en la tosa de les ovelles o en altres feines corrents d’una
explotació agrícola.
Els vins negres de Biniagual són cupatges de diferents varietats espanyoles i europees. Gràcies a una combinació molt equilibrada, s’aconsegueixen uns vins complets amb un caràcter propi. Una part fonamental dels vins és el manto negro. En reforcen l’estructura amb altres varietats per destacar la individualitat
d’aquest cep típic mallorquí. El resultat es nota al nas i a la boca: un vi redó, amb un caràcter destacadament mediterrani.


Localització
Dades de contacte
Llogaret de Biniagual. Ap.correus 5 - 07350 Binissalem
Tel. 971 51 15 24
Fax: 971 88 66 73

info@bodegabiniagual.com www.bodegabiniagual.com
 - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Horari
Visites concertades al tel. 690 05 37 98
Denominacions
Logo Govern