Denominacions d'origen
Oli de Mallorca

Oli d'oliva verge extra amb denominació d'origen, elaborat a l'illa de Mallorca amb olives de les varietats mallorquina, arbequina i picual. Segons el grau de maduració en el moment de la recol·lecció es diferencien dos tipus: el fruitat i el dolç. El fruitat procedeix de la recol·lecció més primerenca; el dolç, obtingut d'olives més madures, es caracteritza pel seu color groc daurat, gust dolç i sensació picant.

Formatge Mahón-Menorca

Formatge amb denominació d'origen, amb forma de paral·lelepípede, d'arestes i cantells arrodonits, amb crosta llisa i compacta de color marró groguenc. La pasta és premsada, amb ulls com un gra d'arròs. És elaborat a l'illa de Menorca amb llet de vaca quallada a baixa temperatura, salat per immersió i madurat segons els costums de l'illa.

Oliva de Mallorca

La Denominació d’Origen Protegida “Aceituna de Mallorca”/ “Aceituna Mallorquina”/ “Oliva de Mallorca” / “Oliva Mallorquina” empara tres presentacions:verda, verda trencada i negra natural. Són olives de taula de la varietat autòctona Mallorquina, fermentades parcialment en salmorra. A més, l’oliva verda trencada es trempa amb fonoll i pebre de cirereta i l’oliva negra natural es trempa amb Oli de Mallorca DOP.

Logo Govern