LICORES MOYA

Licors Moyà és una empresa familiar fundada l'any 1890 a Artà, Mallorca. Actualment regentada per la cinquena i sisena generació familiar, encapçalen la directiva els germans Gabriel i Sebastià Moyà, juntament amb el seus fills.

                  Des dels seus inicis s'especialitzaren en la fabricació de licors típics de l’illa, i avui en dia segueixen fabricant-los amb la mateixa tradició i artesania de temps enrere. Entre ells hi destaquen les Herbes, Palo, Mescladís de Matances i Anís sec.

                Amb un mestre artesà al capdavant, s'encarreguen de produir cada any milers de litres de les seves prestigioses begudes espirituoses que es distribueixen a les Illes, encara que una bona part de la producció de begudes tradicionals arriba a Alemanya cada any.

A conseqüència de l’evolució gastronòmica i de la importància del món turístic dins el  sector, Licors Moyà ha anat adaptant-se a la demanda i ampliant el ventall de productes, fabricant en aquests moments  més de 40 tipus de begudes espirituoses.

                A part de la fabricació pròpia de licors, Licors  Moyà és majorista i importador de prestigiosos vins amb denominació d'origen de tot el món, caves i champagnes, i de tot tipus de licors nacionals i estrangers. Es treballa amb les principals D.O, La Rioja, Penedès, Ribera del Duero... entre moltes d’altres. A la web moya.es es detalla el llistat d'exclusives disponible per a consulta en qualsevol moment.  Dins aquest llistat s'hi troben moltes de les exclusives de les denominacions d’origen de les illes, com el 125 Vinya Talaiot, el vi de Licors Moyà embotellat per commemorar els passats 125 anys de l'empresa.

                               Així com s'han ampliat els productes s'ha ampliat l’oferta de serveis, servei de cocteleria,  de venta on-line, distribució de cafè, d’oli i vinagres, xocolates, entre d’altres. A la Vinoteca Moyà es disposa d’una gran exposició del ventall de producte propi i de distribució i un equip humà preparat per a l’assessorament individualitzat.

                Licors Moyà compta amb unes instal·lacions de més de 8500 m2 i amb una flota de més de 60 persones, de les quals 15 comercials cobreixen l’illa per garantir un servei personalitzat, ràpid i eficient.

                Els 130 anys d’història i sis generacions d’artesans avalen la qualitat i el bon fer d’aquesta empresa que s’ha fet amb la confiança de l’illa sense perdre el caire familiar, proper i de confiança.


Dades de contacte
C. del 31 de Març núm. 11, 07570 Artà
Tel. 971 83 60 38
Fax: 971 83 52 80

moya@moya.es www.moya.es
 - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern