Gastronomia
Oli de Mallorca
Receptes amb
Or de Mallorca
: Còctel | : Baixa
Rèmol salvatge, cocarroi de ceba i picornells
: Plat principal | : Alta
Verderol marinat amb Oli de Mallorca, amb figues i patata dolça
: Plat principal | : Mitjana
Tonyina a la graella amb salsa giovanna
: Plat principal | : Baixa
Llenques de bacallà amb salsa Rouille i patata
: Plat principal | : Baixa
Risotto d’olives amb ensalada de pa i xoriço amb herbes
: Plat principal | : Baixa
Bacallà amb Sobrassada de Mallorca i bolets
: Plat principal | : Mitjana
Carré de xai amb crosta d’olives i Oli de Mallorca
: Plat principal | : Mitjana
Maduixes amb pebre verd i Oli de Mallorca
: Postre | : Alta
Xocolata amb garroves i Oli de Mallorca
: Postre | : Alta
Sandvitx de pelaia amb gaspatxo de patates
: Entrant | : Mitjana
Escamarlans amb Sobrassada de Mallorca i Pinya
: Entrant | : Mitjana
Pa amb oli de sardines amb Oli de Mallorca
: Entrant | : Baixa
Truita de trufa amb formatge mahón-menorca
: Entrant | : Baixa
Sardines marinades amb pomes verdes i moraduix
: Entrant | : Baixa
Logo Govern