Notícies
71 Resultats
Mostrar: 10 · 20 · 50
Filtrar notícies per any
A la nit de l’Oli, la Denominació d’Origen Oli de Mallorca presentà el passat dimecres els olis d’oliva verge extra de la campanya 2017-2018.   El Consell Regulador té com a objectiu que consumidors, restauradors ...
(27/02/18)
El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida Pla i Llevant presentarà el proper dimecres, 28 de febrer, les novetats de vins 2018 de la DOP.   L’acte de presentació tindrà lloc entre les 17 h ...
(22/02/18)
Segons la Diagnosi que elabora l’Institut de Qualitat Agroalimentària, el volum de vi comercialitzat de vi de la terra de Formentera fou de 198 hl, el que representa un augment respecta l’any 2016 de més del 20 %.   El ...
(19/02/18)
L’any 2017 es produïren un total de 301.118 litres de Gin de Mahón ,la beguda espirituosa de Menorca reconeguda i protegida per la UE.   Aquest any 2017, es varen comercialitzar 310.591 litres de Gin de Mahón , dels quals ...
(12/02/18)
El passat 30 de gener, el Comitè de Gestió de la Comissió Europea, va aprovar la modificació del Plec de Condicions de la DOP Pla i Llevant, per la qual s’autoritza la inclusió del terme municipal de Santanyí ...
(05/02/18)
Durant el curs escolar 2016-2017, l’Institut de Qualitat Agroalimentària de les Illes Balears i l’empresa SEMILLA SAU  realitzaren  l’estudi del consum d’aliments de les Illes Balears entre les famílies ...
(29/01/18)
L’any 2017 la superfície total de vinya en producció de la Indicació Geogràfica Vi de la Terra Mallorca va ser de 743 hectàrees i la quantitat de raïm veremat i destinat a l’elaboració de vi d’aquesta ...
(22/01/18)
La Denominació d'Origen Oli de Mallorca i la Denominació d'Origen Protegida Oliva de Mallorca participaran en la XVI edició de Madrid Fusión, fòrum gastronòmic que reunirà els millors cuiners del panorama ...
(19/01/18)
L’any 2016 l’Institut de Qualitat Agroalimentària de les Illes Balears i l’empresa SEMILLA, SAU,  elaboraren un estudi sobre el consum d’aliments tradicionals de les Illes Balears entre les persones de Mallorca. L’estudi ...
(15/01/18)
 A l’any 2017, segons la Diagnosi de l’Institut de Qualitat Agroalimentària, la producció de vi blanc emparat per la Indicació Geogràfica Protegida Serra de Tramuntana Costa Nord ha augmentat un 134%. La darrera ...
(09/01/18)
Durant el curs escolar 2016-2017, l’Institut de Qualitat Agroalimentària de les Illes Balears i l’empresa SEMILLA SAU  realitzaren  l’estudi del consum d’aliments de les Illes Balears entre les famílies ...
(04/01/18)
Logo Govern